In contact komen met het netwerk van installatiebedrijven?

Vraag een gratis airco offerte aan en vind geschikte airco specialisten in de buurt.

Over ons

U wilt meer over ons te weten komen? Leuk! Wij stellen ons graag aan u voor. Wij zijn een netwerk van bedrijven gespecialiseerd in de installatie en het onderhoud van airco’s. Bent u op zoek naar iemand die een airco kan installeren? Of heeft uw airco een grote beurt nodig?

Van installatie tot reparatie en onderhoud, wij helpen u graag! In de afgelopen jaren hebben wij een groot netwerk aan ervaren en erkende airco specialisten opgebouwd. U ontvangt meerdere offertes uit dit netwerk. Hierdoor hebt u de kans om ze te vergelijken. Daarnaast ontvangt u altijd offertes van bedrijven uit uw regio.

koeltechniek bedrijf

Vakkennis

Ons netwerk is de laatste jaren gegroeid. De bedrijven aangesloten bij ons netwerk zijn allemaal geselecteerd op kwaliteit en prijs. Het hebben van ervaring en vakkennis is erg belangrijk binnen ons netwerk.

Wij willen namelijk dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Wij zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn. We hebben naast particuliere airco installaties en reparaties ook ervaring in airco werkzaamheden bij bedrijven. Hebt u een ingewikkelde vraag? Of een moeilijke klus? Geen probleem, we helpen u graag!


Landelijk netwerk van airco installateurs!

Wij hebben in heel Nederland professionals zitten die u kunnen helpen met uw airconditioning.
Gratis offertes vergelijken!

De voordelen van vergelijken

Elk bedrijf beweert tegenwoordig zij de beste en de goedkoopste is. Maar hoe weet u welk bedrijf daadwerkelijk de beste kwaliteit en de scherpste prijs levert? Ons netwerk maakt het kiezen graag iets makkelijker voor u. Als u het offerteformulier invult ontvangt u maximaal vijf offertes van bedrijven aangesloten bij ons netwerk.

U vergelijkt de bedrijven met elkaar op aanbod, voorwaarden en prijzen. U kiest vervolgens zelf het bedrijf met de scherpste prijs voor uw klus.

Uw voordeel

  • Diverse airco installateurs uit uw regio vergelijken
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel & eenvoudig
  • Geld besparen

Vele mensen gingen u voor

Wat is er fijner dan een airco in uw woonkamer op een warme zomerdag? Wij hebben de afgelopen jaren al honderden mensen geholpen aan een koeler huis tegen een scherpe prijs. Wist u dat u tot 40% op de totaalprijs kunt besparen door offertes te vergelijken?

Als u nieuwsgierig bent naar de prijs voor het installeren van een airco, dan is dit ook geen probleem. Het aanvragen van offertes is namelijk gratis en geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast.

Tips bij het vergelijken

Na het invullen van het offerteformulier ontvangt u per e-mail maximaal vijf offertes. Het is goed mogelijk dat u dan even niet weet waar u moet beginnen met vergelijken. U zult waarschijnlijk vooral op de prijs letten. Vergelijk echter ook zeker de omschrijvingen en voorwaarden.

Wat zit er bijvoorbeeld bij de prijs inbegrepen? Hebt u garantie? En welke producten worden gebruikt? Vergelijk de offertes goed met elkaar en kies vervolgens zelf het bedrijf wat het beste bij uw klus past!

31 Deelnemende bedrijven 967 Behandelde aanvragen 6 Jaar ervaring

de Haan:

“Onze airco begaf het natuurlijk midden in de zomer. Ontzettend vervelend! Via Putman Koeltechniek hebben we offertes aangevraagd. Van de ontvangen offertes hebben we het bedrijf gekozen wat de volgende dag al bij ons kon zijn. De vakman was binnen no time klaar. Wij kunnen weer van een heerlijke koel huis genieten.”

van der Laan:
“In de zomer was het altijd ontzettend warm bij ons op kantoor. Na het vergelijken van offertes besloten we dat het tijd was voor airco’s. Het bedrijf wat ze kwam installeren had duidelijk veel ervaring. Voordat we het wisten was het heerlijk koel op kantoor. We zijn erg tevreden! ”

putman koeltechniek

Heeft u als airco specialist interesse in de deelname aan ons netwerk?

Kijk dan op de bedrijven aanmelden pagina voor meer informatie.

Start nu je gratis aanvraag!