Airco Installatie

Airco Installatie

Putman Koeltechniek is de specialist als u op zoek bent naar een gedegen airco installateur. Ook als u iemand zoekt voor het bijvullen, onderhoud of reparatie van uw airco installatie staan de vakmannen uit het netwerk van Putman Koeltechniek voor u klaar. Wij kunnen zowel voor bedrijven als voor particulieren een airconditioning systeem installeren. Bent u benieuwd naar de kosten van een airco installatie? Vraag dan kosteloos offertes aan van meerdere airco specialisten in uw omgeving.

  Gratis offertes vergelijken
  U ontvangt maximaal 5 offertes.

  Soort aanvraag (*)  Te verrichten werkzaamheden: (*)

  Te verrichten werkzaamheden: (*)

  Soort woning: (*)

  functies van de airco (*)  Omschrijving opdracht (*)  Gratis - Vrijblijvend


  Installateur van diverse modellen

  Door jarenlange ervaring kan de installateur van Putman Koeltechniek de installatie verzorgen van verschillende modellen en merken airconditioning systemen. Naast enkele split en multi-split systemen kunnen wij VRF-airco systemen, wand- en raammodel airconditioning systemen, plafond- en vloermodel en cassettemodel systemen installeren. Wilt u een mobiel klimaatsysteem? Ook deze kunnen we voor u aansluiten. Omdat wij in het verleden voor particulieren en bedrijven vele van deze modellen hebben aangesloten is het voor ons geen enkel probleem om de installatie, onderhoud of reparatie van deze koelsystemen te verzorgen.

  Voor bedrijven

  Naast de airconditioning installatie van particulieren leveren wij ook onderhoud, reparatie en installatie aan bedrijven. Wilt u dat uw airco wordt bijgevuld? Is uw huidige airconditioning systeem kapot? Onze experts komen naar u toe om de situatie in te schatten, reparaties uit te voeren en samen met u een plan te maken over onderhoud en de kosten in de toekomst. Onze partners kunnen u adviseren over welke model het beste voor uw situatie van toepassing is. Vraag nu een gesprek aan met een installateur en ontdek wat voor u de mogelijkheden zijn.

  Wat zijn de kosten?

  Als u nadenkt over de installatie van een airconditioning unit is het handig om te weten wat de kosten zijn. Bij de standaard installatie van een airco behoren meestal de volgende zaken: binnenunit plaatsen, gat boren door de muur, afdichten van het gat, ophangen of plaatsen van de buitenunit. Alle bevestigingsmaterialen die nodig zijn om de airconditioning te plaatsen, maximale condensafvoer van 5 meter, het afpersen van de airconditioning leidingen, vacumeren en controleren door een installateur van ons. Tot slot zal hij u uitleggen hoe het systeem werkt. Wat niet bij een standaard installatie inbegrepen zit en tegen een meerprijs kan worden uitgevoerd zijn: het boren van gaten in een stalen of massieve muur, het bijvullen van het koelsysteem en een meerprijs als de koelleiding langer dan 5 meter is.

  Vrijblijvend contact met Putman

  Heeft u een installateur nodig die bij u thuis of in uw bedrijf een airco installeert? De professionals in ons netwerk staan voor u klaar om u te adviseren en informeren over de mogelijkheden en kosten. Wij helpen bedrijven en particulieren met het onderhoud aan de airco, de reparatie van uw airco en de installatie. Tevens kunnen wij uw airco systeem voor u bijvullen. Geef nu aan in het contactformulier op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn.

  Airco installatie offerte