Airco reparatie

Airco reparatie

Het is natuurlijk vervelend als u airconditioning niet meer werkt omdat deze stuk is. Stel u zit in hartje zomer op kantoor zonder een briesje verkoelende lucht. Vervelend! De monteurs uit ons netwerk kunnen uw airco repareren zodat u weer lekker aan het werk kan. Puntman Koeltechniek biedt u een landelijke dekking doordat wij meerdere installateurs bij u in de buurt hebben zitten. Deze vakmannen hebben jarenlange ervaring in de koeltechniek en kunnen naast de reparatie van uw airconditioning, ook de installatie en onderhoud van uw airco verzorgen. Vraag vrijblijvend verschillende offertes aan en vergelijk de prijzen die de aan ons gelieerde installateurs u bieden.

  Gratis offertes vergelijken
  U ontvangt maximaal 5 offertes.

  Soort aanvraag (*)  Te verrichten werkzaamheden: (*)

  Te verrichten werkzaamheden: (*)

  Soort woning: (*)

  functies van de airco (*)  Omschrijving opdracht (*)  Gratis - Vrijblijvend


  Kapot of storing?

  Als de airconditioning het niet meer doet kan deze stuk zijn, maar wellicht ligt er ook wel iets anders aan ten grondslag. Er kunnen verschillende redenen zijn dat het airco het kapot is. Een storing in de motor is hier 1 van. U kunt zelf een aantal dingen controleren aan de airconditioning om te kijken of deze kapot is voordat u een monteur belt. Kijk of het klimaatsysteem een melding geeft of dat deze niets meer doet en stuk is. Als er een melding weergegeven wordt duidt dit op een storing. Zoek de meldingscode op in de gebruiksaanwijzing en kijk hoe en of u deze zelf kan oplossen. Geen storingscode? Dan is het apparaat waarschijnlijk stuk. Neem contact op met een expert van Putman Koeltechniek en wij nemen de reparatie op ons.

  Onderhoud

  Als u uw airconditioning systeem regelmatig laat onderhouden is de kans dat deze kapot gaat kleiner. De levensduur van uw airco wordt hiermee dus verlengd. Als u een onderhoudscontract op uw airconditioning heeft kunt u de monteur bellen om de airco te repareren. Meestal zijn hier geen kosten aan verbonden omdat u al voor het onderhoudscontract betaalt. Heeft u nog geen abonnement voor uw airco? De vakmannen aangesloten bij het netwerk van Putman adviseren u over de voordelen en de prijs.

  Vrijblijvend contact met Putman

  Heeft u een installateur nodig omdat u uw airco wilt laten repareren? Of wilt u graag weten wat het kost om een onderhoudscontract te nemen op uw airco thuis of in het bedrijf? Doet uw klimaatsysteem het weer eens niet en wilt u deze laten repareren? Onze experts vullen uw airco bij, installeren een nieuwe airconditioning systeem, maar zijn ook technisch onderlegd voor onderhoud en reparatie aan uw apparaat. Wij bieden u een landelijke dekking en hebben dus altijd meerdere monteurs bij u in de buurt. Vul het contactformulier vrijblijvend in en u ontvangt binnen enkele dagen maximaal 5 reacties.

  Airconditioning repareren